badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Kwartfinale voor Kirsten van der Valk in Turkije - André van der Valk
© André van der Valk

Kwartfinale voor Kirsten van der Valk in Turkije

Kwartfinale voor Kirsten van der Valk in Turkije - André van der Valk
© André van der Valk +

In een bijzonder chaotische entourage in het Turkse Istanbul wist Kirsten van der Valk haar eerste partij te winnen met een wat moeizame start.

De eerste game leek ze af te stevenen op winst maar in de verlenging werd er toch met 22-20 verloren van de Turkse Bahar Bayrak. Na stevige coaching van Fred van Wankum begon ze de tweede game beter te spelen en werd het 18-21 in Kirsten haar voordeel. De derde game werd met degelijk spel binnen gehaald met 7-21.

De tweede ronde trof ze wederom een Turkse. Deze partij stond Kirsten veel meer gefocused in het veld en leek ze inmiddels gewend aan de omgeving met veel lawaai. Via een 13-21/10-21 overwinning op Inci Sögütsü belandde ze in de kwartfinale welke vrijdag om 11:00 uur wordt gespeeld.

Hier komt ze tegenover de 3/4 geplaatste Turkse Cemre Fere. Na observatie door Fred en Kirsten van deze speelster verwachten ze dat dit een stevige partij zal worden.

vorig artikel

Yao Jie als nieuwe bondscoach?

7 jaar geleden

volgend artikel

Nederland plaatst zich voor kwartfinale EK

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 18 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws