badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Pang en Van Dooremalen naar halve finale NK

Eric Pang heeft zich zaterdag met gemak geplaatst voor de halve finale van het NK badminton in Almere.

In de eerste ronde won de als tweede geplaatste badmintonner uit Deventer in twee games van Rune Massing: 21-8 en 21-16. Later op de dag werd in de kwartfinale gewonnen van Michiel Kruijt met 21-15 en 21-12. Zondag staat de halve finale op het programma tegen Dennis van Daalen De Jel. De finale wordt ook zondag gespeeld.

In het vrouwendubbelspel haalde Paulien van Dooremalen de halve finale met Lotte Jonathans, in de eerste ronde wonnen zij met 21-14 en 21-14 van Gayle Mahulette en Elisa Piek. In de kwartfinale won het duo van Georgy van Soerland-Trouerbach en Monique van der Wouden met 21-8 en 21-11. In het gemengd dubbel komt ze later op de avond in actie.

geplaatst door

verkregen via RTV Ooost

vorig artikel

Mogelijk nieuwe bondscoach: Xu Huaiwen

7 jaar geleden

volgend artikel

Eenvoudige zege Meulendijks en Stolzenbach

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 20 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws