clubzoeker

VELO speelt klassieker tegen Duinwijck

VELO speelt klassieker tegen Duinwijck

Maartje Verheul tijdens het NK in februari.

Aanstaande zaterdagavond 26 februari zal Wateringen schudden op haar grondvesten. In de VELO-hal aan de Noordweg zal de klassieker gespeeld worden tussen VELO en Duinwijck.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Al jaren zijn deze twee teams dé kandidaten voor de titel, beide beschikken over Nederlands beste spelers en speelsters. Onlangs heeft Duinwijck nog goede zaken gedaan op het Nederlands Kampioenschap in Almere, met name het koppel Ruud Bosch/Koen Ridder is nationaal gezien het sterkste koppel.

Echter heeft de ploeg van coach Slaats al meerdere malen laten blijken niet onder de indruk te zijn hiervan, de laatste keren is er gewonnen van dit sterke team uit Haarlem. Het tempo in de wedstrijden en de enorme tegenstand die Duinwijck biedt schijnt het beste in de Wateringers naar boven te halen. In de uitwedstrijd werd het 2-6 voor VELO, Van Daalen de Jel verloor zijn singel en zijn gemengddubbel met Verheul.

Wat de wedstrijd van zaterdag zal brengen zullen we later op de avond weten, Duinwijck zal alles op alles gaan zetten om punten te pakken in Wateringen. Naar verwachting zal er veel publiek komen om dit duel te bekijken, er zijn in ieder geval weer diverse verengingen uitgenodigd om het topbadminton te komen aanschouwen.

Slaats: "Het zal een hele zware avond worden waar wij weer volop aan de bak moeten. In elke wedstrijd moeten we er weer staan en zorgen dat we de punten binnen, als collectief moeten we het doen zoals we het vorige keer ook deden."

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

De Vereniging Badminton Oefenmeesters (VBO) hield zaterdag 2 maart jl. een algemene ledenvergadering waar de vereniging opgeheven…

26 march 2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Het is de spelers van Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke…

24 march 2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

In de finale in de Maaspoort Den Bosch was DKC met 5-1 te sterk voor Almere. Mark Caljouw en Michiel Kruijt van DKC versloegen…

23 march 2024

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Na vorige week al de halve finale te hebben gehaald bij de All England hebben Robin Tabeling en Selena Piek opnieuw een…

23 march 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!