badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Vier clinics van Ron Daniëls in Almere

Ja, je leest het goed. Ik ga vier clinics doen bij BV Almere-Buiten. Na de week bij De Ritte heb ik een aantal aanvragen gekregen om ook zo iets in hun club te komen doen.

 

LET OP: De verantwoordelijkheid voor de inhoud en publicatie van dit artikel ligt bij de oorspronkelijke auteur.

Net voor het NK kreeg ik een mail van de voorzitter van BV Almere-Buiten die zeer duidelijk uiteenzette wat hij met zijn club zou willen in de toekomst. Hij was alleen bang dat ik geen belangstelling zou hebben omdat het niveau niet hoog genoeg zou zijn. Fout, ik ben gek op badminton en praat met iedereen die deze passie deelt, of je nu bij de wereldtop zit of net ben begonnen: ik vind het allemaal even leuk.

Juist als trainer van topspelers heb je de plicht de sport naar de clubs te brengen en mensen in clubs je passie van het badminton te laten voelen en ervaren. Het is goed voor trainers af te dalen uit hun toren en zich met beoefenaars in de kleine clubs bezig te houden. Dus heeft de voorzitter Humphrey Rantong me gebeld voor een afspraak over hoe we het gaan opzetten. Er is niet zoveel tijd, want ik vertrek 1 april weer naar het buitenland en we besloten om vier vrijdagen lang een clinic te verzorgen, om te starten vanaf 25 februari 2011.

Het mooie van dit geheel was dat het bestuur van BV Almere-Buiten het snel met me eens was over het goede doel waar de betaling heen zou gaan. Ik wil namelijk later dit jaar wat samen gaan doen met Judith Meulendijks (Nederlandse ambassadeur voor Solibad) op de grens tussen Vietnam en Cambodja als ze voor de Vietnam Open daar heen komt.

Ron Daniëls

geschreven door

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Kwartfinale Turkije eindstation voor Kirsten van der Valk

8 jaar geleden

volgend artikel

BadmintonLife: Group Stages Complete

8 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 78 waarderingen!

Over de auteur: Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Over de auteur: Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Meer nieuws