badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Westlandse sportkampioenen 2010 gehuldigd

Tijdens een feestelijke avond in de aula van het ISW Naaldwijk zijn donderdag 17 februari door wethouder Bogaard (sport) de Westlandse sportprijzen uitgereikt aan het sportteam, de sportman, de sportvrouw en het sporttalent van het jaar 2010. Van Zundert/VELO, Thomas Poesiat, Lindsay van Marrewijk en Martijn van IJzendoorn gingen er met de prijzen vandoor.

 

In de categorie 'Sportteam 2010' ging Van Zundert-Velo Badminton er met de titel vandoor. Het 1e team van Van Zundert/VELO Badminton kent een ijzersterk seizoen 2009-2010. Het team wordt ongeslagen Nederlands kampioen in de eredivisie van de badmintonbond en pakt ook de nationale beker. Het is voor de 2e keer in het bestaan van Velo Badminton dat de 'dubbel' wordt gewonnen.

geplaatst door

verkregen via Het Hele Westland

vorig artikel

Nederland plaatst zich voor kwartfinale EK

8 jaar geleden

volgend artikel

Het bereiken van de kwartfinale

8 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 12 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws