Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Jan Nijkamp

Yao Jie genomineerd voor Sportvrouw 2010 in Utrecht

© Jan Nijkamp+

De nominaties voor de Utrechtse Sportprijzen 2010 zijn bekend. Badmintonspeelster Yao Jie is voorgedragen als Sportvrouw van het jaar 2010. Zij deelt de kans op deze eer samen met Anita van Doorn (shorttrack) en Dafne Schippers (atletiek).

De jury wil Yao Jie voordragen vanwege haar (inter)nationale prestatie in een sport waar het veld sterk bezet wordt door de Aziatische landen. Jie, tegenwoordig inwoonster van Utrecht, is het afgelopen jaar Nederlands kampioen geworden en heeft een 5de plek behaald bij het EK. Met een 9de plek op het WK heeft Jie laten zien tevens bij de wereldtop te horen.

door

via Sport Utrecht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Eefje Muskens over haar schouder

7 jaar geleden

volgend artikel

Veel jeugdoverwinningen in Spanje

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws