badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Badmintonicoon Beenhakker stopt als trainer van Smashing - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen

Badmintonicoon Beenhakker stopt als trainer van Smashing

Badmintonicoon Beenhakker stopt als trainer van Smashing - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen +

Na negen jaar als speler en trainer aan Smashing verbonden te zijn geweest heeft Brenda Beenhakker besloten haar actieve periode als speler en later als trainer van BC Smashing af te sluiten.

Brenda wil af van de verplichting om vele weekends actief betrokken te zijn bij de competitiewedstrijden. Een en ander houdt in dat Brenda komende zaterdag voor de laatste keer team 1 zal coachen bij een competitiewedstrijd. Uiteraard zal BC Smashing dit vertrek niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Omdat ook Rachel Geertsen na dit seizoen vertrekt vanwege verhuizing naar Amsterdam roepen wij alle Smashingleden en fans op komende zaterdag massaal aanwezig te zijn om Brenda en Rachel te bedanken voor bewezen diensten.

Ook zal BC Smashing het 25 jaar lidmaatschap van mister Smashing Stephan van Houtem niet ongemerkt voorbij laten gaan. De laatste eredivisiewedstrijd van dit seizoen tegen BC Amersfoort op 12 maart begint om 19:00 uur en wordt gespeeld in de Smashinghal gelegen aan Homberg 25-35 te Wijchen. Zoals altijd is de toegang gratis.

geplaatst door

verkregen via BC Smashing

vorig artikel

Dicky Palyama: 'Paparazzi'

7 jaar geleden

volgend artikel

Morgen naar Engeland

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 23 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws