badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Duels der giganten op 23 en 27 maart: Duinwijck - BC Amersfoort

Op woensdag 23 maart (Amersfoort, 19.30 uur) en op zondag 27 maart (Haarlem, 15.00 uur) treffen veelvoudig landskampioenen BC Amersfoort en Duinwijck elkaar voor een plek in de finale om het landskampioenschap 2011. Na 18 duels in de reguliere competitie is Duinwijck als koploper geëindigd en BC Amersfoort als vierde.

Duels der giganten op 23 en 27 maart: Duinwijck - BC Amersfoort - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen + Een belangrijke wedstrijd voor Koen Ridder, die in de eredivisiewedstrijden kampte met motivatieproblemen.
Duels der giganten op 23 en 27 maart: Duinwijck - BC Amersfoort - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen + Een belangrijke wedstrijd voor Koen Ridder, die in de eredivisiewedstrijden kampte met motivatieproblemen.

 

De laatste keer dat beide ploegen elkaar troffen in de play offs is twee jaar geleden. In 2009 pakte Duinwijck na 22 jaar titel nummer 23 na in de halve finale in bewogen duels met BC Amersfoort te hebben afgerekend.

Twee jaar later treffen de clubs elkaar dus weer in de halve finale. De duels in de reguliere competitie eindigden tweemaal in 6-2 voor Duinwijck maar halve finales zijn natuurlijk wedstrijden op zich. BC Amersfoort zal beschikken over wereldtopper Yao Jie en kan daarnaast putten uit onder andere verschillende spelers uit de nationale selecties. Duinwijck zal naar verwachting op volle oorlogssterkte verschijnen.

Het zullen dus twee prachtduels worden, kom allen naar Amersfoort en het Badmintonpad!

geplaatst door

verkregen via BC Duinwijck

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

VELO met kleine marge langs Almere

8 jaar geleden

volgend artikel

BC Trilan zoekt dames voor haar competitieteams

8 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws