VBO Trainer
Familievlog De Nagelkerkjes

Goed weekje gedraaid!

Goed weekje gedraaid!

Deze week was toch wel een goed weekje. Ik heb lekker kunnen trainen, heb een goede play off wedstrijd gespeeld en heb ook een gesprek gehad met de Technisch Directeur en de bondscoach over mijn ingezonden plan voor de komende tijd!

Waar zal ik eens beginnen.. De play off wedstrijd heb ik erg goed gespeeld vond ik zelf. In de single moest ik spelen tegen de Belg Lionel Warnotte. 2 jaar geleden raakte ik tijdens een competitiewedstrijd tegen hem geblesseerd aan mijn knie. Nu was ik niet geblesseerd en heb ik echt een goede wedstrijd neergezet. Alleen in de 2de set kwam ik in het begin even achter, maar na een ongelukkig moment bij Lionel kwam ik langszij en ging er hard overheen. Ik won deze wedstrijd dan ook overtuigend in 2 sets. De setstanden 21-9, 21-11. Hierna moest ik ook nog een mix spelen, dit omdat Ruud ziek thuis was gebleven helaas.

Ik moest met Eva mixen tegen Jelle Maas en Yao Jie. Van te voren hadden we niet echt een bepaalde verwachting, omdat ik sinds tijden niet meer gemixt had. Ook in deze wedstrijd heb ik erg goed gespeeld. Helaas hield ik het niet vol tot aan het einde. We wonnen de 1ste set, maar verloren net de 2de set. De 3de set ging nog gelijk op tot 10-11, maar daarna was het helaas leeg bij mij. Erg jammer dat we verloren, maar we hebben wel echt een goede wedstrijd neergezet. Uiteindelijk wonnen we wel als team met 5-3. Toch een mooi resultaat.

Tussendoor kreeg ik ook deze week nog het bericht binnen dat het Olympisch Netwerk Haaglanden mij dit jaar, net als afgelopen jaar, zal ondersteunen bij mijn topsportactiviteiten. Goed nieuws dus. Weer wat sponsormiddelen er bij.

Deze week heb ik ook een goed gesprek gehad zoals ik al eerder zei met de Technisch Directeur en de bondscoach. We hebben het gehad over mijn plan en aan dit gesprek heb ik een positief gevoel over gehouden. Maandag heb ik nog een tweede gesprek met hen en met mijn privécoach Ron Daniëls er bij en dan heb ik een duidelijk beeld over wat ik ga doen de komende tijd.

De trainingen deze week zijn goed gegaan. Ik heb goed kunnen trainen wat ik wilde trainen en heb hier ook weer veel uit kunnen halen. De training van vandaag bij Ron was ook weer goed en we hebben weer wat extra dingen gedaan! Zondag hebben we de return tegen Amersfoort. Ook nu gaan we proberen om weer te winnen! Ik heb er een goed gevoel over!

Erik Meijs

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Familievlog De Nagelkerkjes

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Excellente badmintonster Gayle Mahulette vecht tegen Aziatische overheersing

Excellente badmintonster Gayle Mahulette vecht tegen Aziatische overheersing

Het Centre of Excellence in Denemarken is deze week het trainingsdecor voor de Arnhemse badmintonster Gayle Mahullette. De…

22 april 2019

Badmintonspeler Leoni Boeije lokale favoriet bij Conquesto-toernooi in Zoetermeer

Badmintonspeler Leoni Boeije lokale favoriet bij Conquesto-toernooi in Zoetermeer

Conquesto organiseert op 27 en 28 april voor de eenentwintigste keer het Conquesto Master-4-6-8 toernooi. Badmintonliefhebster…

21 april 2019

Debora Jille en Alyssa Tirtosentono winnen Croatian International 2019

Debora Jille en Alyssa Tirtosentono winnen Croatian International 2019

Bij de Croatian International in Zagreb heeft het koppel Debora Jille / Alyssa Tirtosentono de titel in het vrouwendubbel…

21 april 2019

Weer finale voor jeugdige badmintonners Debora Jille en Alyssa Tirtosentono

Weer finale voor jeugdige badmintonners Debora Jille en Alyssa Tirtosentono

Debora Jille en Alyssa Tirtosentono staan in de finale bij de Croatian international 2019. In de halve finales wonnen ze van…

20 april 2019

Twee Nederlandse kwartfinales bij Croatian International 2019

Twee Nederlandse kwartfinales bij Croatian International 2019

Bij de Croatian International in Zagreb zijn Chloe Mayer en het koppel Debora Jille/ Alyssa Tirtosentono er in geslaagd de…

20 april 2019

Sympathieke Syriër Aram Mahmoud onbetwist aan kop op badmintonranglijst Master Circuit van 16 april 2019

Sympathieke Syriër Aram Mahmoud onbetwist aan kop op badmintonranglijst Master Circuit van 16 april 2019

In de laatste ranglijst master circuit zijn de toernooien van Drachten-Gorredijk, AMOR, Amersfoort en Almere verwerkt. Bij de…

18 april 2019

10 redenen waarom jij absoluut naar het Badminton Festival 2019 komt!

10 redenen waarom jij absoluut naar het Badminton Festival 2019 komt!

De Badminton Festivals bieden een uitstekend platform om kennis te maken met outdoor badminton, een nieuwe stoere sport waaraan…

17 april 2019

Nederlandse badmintontieners actief in Zagreb

Nederlandse badmintontieners actief in Zagreb

De Croatian International 2019 is het strijdtoneel voor een behoorlijk aantal Nederlandse jeugdbadmintonners. In Zagreb vind het…

16 april 2019

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!