clubzoeker

Mission Impossible

Mission Impossible

Het schijnt te werken: hup, een foto van Lotte erbij.

Het ziet er naar uit dat de website PRNL draait als een tierelier. Het is zelfs al zo erg dat als Piet zelf zijn naam googlet hij uitkomt op hetzelfde niveau als Barack Obama, John F. Kennedy, Nelson Mandela en Moeder Theresa.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Hoe bereik je nu zo'n onsterfelijke status, zullen sommigen zich afvragen. Ik heb voor de lol eens de benodigde ingrediënten bij elkaar gezocht. Daardoor kom ik tot het volgende lijstje:

  • je plaatst veelvuldig ziekenhuis- en begrafenisstukken
  • je zorgt vooral voor mooie foto's zonder bronvermelding
  • je geeft mensen die niets te melden hebben alle ruimte om onder vele namen te schrijven
  • je zet spelers die niet van de bond zijn negatief in het nieuws
  • je gebruikt bij elk stukje waar mogelijk een foto van niet-moeder-van-twee Lotte
  • je gebruikt anonieme bronnen en e-mails

Maar de beste tip is wel:

  • je gaat zelf schrijven, doet geen onderzoek en probeert wat krom is recht te lullen

Het levert een hele berg reacties op. Simpele e-mails van PRNL-gelovigen die niet luisteren, niets durven en vooral niet bekend willen worden als schrijver van de op- en aanmerkingen. Alsof dit nog niet genoeg is, doet de 'website owner' er zelf nog een schepje bovenop door een suggestief stukje te schrijven om zijn club te helpen aan het landskampioenschap.

Nadat bijna iedere gerespecteerde lezer en/of schrijver van deze site zich hierover negatief had uitgelaten was de maat voor de voorzitter van Duinwijck ook vol en deed hij afstand van de uitspraken van deze Duinwijck-fundamentalist. Verliezen is niet de sterke kant van de 'website owner', want hij bleef maar draaikonten om zijn gelijk te halen.

Gisteravond ging het bijna weer fout op PRNL, toen er een stukje verscheen van de 'website owner' over opengezaagde bostkassen en het alleenrecht op transfers binnen onze sport. Terwijl de meeste mensen gelukkig alweer enkele maanden in 2011 leven, schijnen anderen in 1999 te zijn blijven hangen.

Toen de eerste reactie binnenkwam gingen de oogkleppen af en drong het licht weer langzaam naar binnen. Het stukje was vanmorgen dan ook verdwenen voordat het meer schade kon aanrichten.

Mission Impossible werkt wel, want als ik vandaag Piet Ridder google dan zijn de cijfers gezakt tot ongeveer 21.000. Zoals het hoort bij ieder vervolg zullen we snel horen: This site will destroy itself in 10 seconds.

Alice


De reactiemogelijkheid bij dit artikel is gesloten. Bedankt voor de verschillende bijdragen.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Alice

Alice

Alice vertelde hier regelmatig wat ze meemaakt als speelster. Ze is al een tijdje off the grid: haar laatste stukje dateert alweer van juni 2011.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

De Vereniging Badminton Oefenmeesters (VBO) hield zaterdag 2 maart jl. een algemene ledenvergadering waar de vereniging opgeheven…

26 march 2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Het is de spelers van Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke…

24 march 2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

In de finale in de Maaspoort Den Bosch was DKC met 5-1 te sterk voor Almere. Mark Caljouw en Michiel Kruijt van DKC versloegen…

23 march 2024

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Na vorige week al de halve finale te hebben gehaald bij de All England hebben Robin Tabeling en Selena Piek opnieuw een…

23 march 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!