Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Alex van Zaanen+ Judith Meulendijks tijdens het NK dit jaar.

Samenwerking met Ron Daniëls

© Alex van Zaanen+ Judith Meulendijks tijdens het NK dit jaar.

De German Open was de tweede keer dat ik met Ron Daniëls samenwerkte. Jammer genoeg zat het toernooi er al na één ronde op! Maar na een lange en goede nabespreking waren we er beiden van overtuigd: we werken goed samen en we zien beiden veel punten waar ik mezelf kan verbeteren.

We besloten dat het goed zou zijn om eens samen op te baan te staan. Ideeën uitwisselen, dingen uitproberen, nieuwe technieken, voetenwerk etc. Dit hebben we dan ook gedaan.

Afgelopen maandag ben ik naar Orø gereden, ook wel bekend van Rons vele trainingskampen en trainersopleidingen. Hier werkte ik met Ron een twee uur durende training af. Ik sta zelf erg open voor nieuwe ideeën en waardeer een andere kijk op dingen enorm.

Het waren twee zeer intensieve uren, maar absoluut de moeite waard. Je kunt altijd nieuwe dingen leren, als je er maar voor openstaat! Dingen uitproberen. Past het bij je: prima. Zo niet: ook prima. Als je 't eerst maar probeert.

We hebben wat verschillende slagen doorgenomen met een wat andere techniek dan ik gewend ben. Ron liet me andere vormen van voetenwerk zien, waardoor ik energie kan besparen. Al met al erg leerzaam. Dus dit zal zeker niet de laatste keer zijn dat wij samenwerken.

Judith Meulendijks

door

via Judith Meulendijks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

'We gunnen haar deze kans'

7 jaar geleden

volgend artikel

Racketsoap duurt voort

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws