badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Sudirman Cup of Suddervlees Cup?

De twaalfde Sudirman Cup wordt in Qingdao (China) gehouden van 22 tot en met 29 mei 2011. Badminton Nederland houdt zich opnieuw angstvallig stil: wordt dit een WK mét de vier topspelers of wordt het de Suddervlees Cup?

Sudirman Cup of Suddervlees Cup? - BWF
© BWF
Sudirman Cup of Suddervlees Cup? - BWF
© BWF +

 

De voorlopige teaminschrijving moest 31 december 2010 ingeleverd zijn en 15 februari j.l. was de definitieve sluitingsdatum. Op 10 maart zal de onderlinge ranking van teams opgesteld worden en op 8 mei - en schrijf deze datum in je agenda - moeten de deelnemende spelers en begeleiding op de nominatielijst gezet worden.

Omdat het de vorige keer toch mis is gegaan, doen we het hieronder nogmaals voor. Je hebt een selectie, je hebt spelers. Je stelt de beste spelers op die je hebt en je robriddert ze niet zoals de vorig keer.

Name Male or Female BWF ID
Dicky Palyama Male 6967
Eric Pang Male 10319
Yao Jie Female 5564
Judith Meulendijks Female 6964

De Sudirman Cup is het WK voor landenteams en wordt elke twee jaar georganiseerd. De achtste editie van dit prestigieuze toernooi vond in 2003 plaats in Nederland. Het is gelijkertijd het énige BWF wereldevenement waarbij dames en heren in één nationaal team hun land vertegenwoordigen.

Het toernooi kent geen prijzengeld. Toch is het - buiten de eer - een aantrekkelijk toernooi, omdat er BWF World Ranking punten verdiend kunnen worden voor de Olympische Kwalificatie.

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

Competitie in Duitsland

8 jaar geleden

volgend artikel

Sommige toernooien zijn toch anders!

8 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 14 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws