badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Trilan Tournament op 16 en 17 april in Landgraaf

Op zaterdag 16 en zondag 17 april vindt alweer de 8de editie van het succesvolle BC Trilan Tournament in Landgraaf plaats. Het toernooi heeft de afgelopen jaren aan naamsbekendheid gewonnen en heeft elk jaar weer aansprekende namen op de spelerslijst staan.

 

De verwachting is dat er ook dit jaar weer grote aantallen deelnemers uit alle windstreken neerstrijken. Dat het toernooi gewaardeerd wordt blijkt uit het feit dat een aantal Duitse spelers die vorig jaar het toernooi mede kleurgaven ook dit jaar weer van de partij zullen zijn en hun groep hebben uitgebreid tot een twintigtal spelers. Of zij op de felbegeerde erelijst van dit toernooi kunnen komen, met onder andere namen als: Sandra Urbach, Roxanne Molenmaker, Saber Afif, Lotte Jonathans, Ben Maes en Rachelle Haan is de vraag, maar ze zullen hiervoor ongetwijfeld alles in het werk stellen.

Er is nog steeds de mogelijkheid om je hiervoor in te schrijven. De inschrijftermijn loopt nog tot maandag 4 april. Alle deelnemers zullen bij de inschrijfbalie sowieso een badmintonshirt krijgen, dus zal niemand dit weekend met lege handen naar huis gaan.

Tot ziens in Landgraaf!

geplaatst door

verkregen via BC Trilan

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Badmintontop wil geld

8 jaar geleden

volgend artikel

Erik Meijs wint weer in Roemenië

8 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 3 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws