Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Badminton Europe

April edition of Badminton Europe's online magazine published

© Badminton Europe+

Badminton Europe has just released the ninth edition of its e-magazine. In this issue viewers can read about the European Mixed Team Championships in Amsterdam in February and the recently held Yonex All-England Open in Birmingham.

Furthermore Vice President Hans Lenkert and Finnish top player Ville Lång gave us exclusive interviews. Furthermore this issue includes a preview article about the European Junior Championships. And in a new feature, Germany's Michael Fuchs gave us an insight about his daily life.

door

via Badminton Europe

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Seedings for European Junior Championships announced

7 jaar geleden

volgend artikel

Binnenkort: in gesprek met Eric Pang

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er is 1 waardering.

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws