badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

De Ontwikkel-Puzzel: het hele verhaal

De ontwikkeling van een badmintonspeler, van beginner tot topspeler, misschien wel tot international, is een lang en complex proces.

De Ontwikkel-Puzzel: het hele verhaal - Stinne Rasmussen
© Stinne Rasmussen
De Ontwikkel-Puzzel: het hele verhaal - Stinne Rasmussen
© Stinne Rasmussen +

 

De achterliggende visie van dit model is dat alleen wanneer een speler compleet is ontwikkeld, als speler én als persoon, kan hij of zij optimaal presteren in een wedstrijdsituatie.

Waarom een puzzel

In dit model zie je duidelijk wanneer een speler incompleet is, namelijk wanneer er een puzzelstukje ontbreekt of onvoldoende is ontwikkeld.

Spelers weten zelf meestal heel goed wanneer dit zo is, of realiseren zich dat bij het zien van dit model. Met behulp van toetsing kan het beeld duidelijker en specifieker worden gemaakt. Daarnaast kan de puzzel worden aangevuld met gerichte training waar nodig.

Lees de rest van dit artikel bij De Beuk Coaching op welinjevel.nl.

geplaatst door

verkregen via De Beuk Coaching

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 25 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws