badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Hans van Os naar BV Slotermeer

Hans van Os zal het komende seizoen het 1e team van BV Slotermeer komen versterken. De 20-jarige Hans van Os begon zijn badminton carrière al op zeer jonge leeftijd bij BV Gaasperdam.

 

Vervolgens is hij in 2006 naar Van Zijderveld gegaan waar hij het afgelopen seizoen nog zeer verdienstelijk in de eredivisie speelde. Bij de jeugd heeft Hans diverse nationale titels behaald en bij de senioren heeft hij ook al een aantal Satellite toernooien op zijn naam staan.

Bij BV Slotermeer krijgt hij de gelegenheid om nog meer te gaan trainen bij Denny Matitawaer. Hans traint inmiddels al ruim twee jaar individueel bij Denny en heeft in die tijd mede dankzij deze trainingen grote progressie gemaakt. Samen met Denny wil Hans nu de volgende stap gaan realiseren om zodoende nog meer succes te behalen op nationale en internationale toernooien. Daarnaast hoopt hij met BV Slotermeer te kunnen promoveren om zodoende weer terug te keren in de eredivisie.

Hans komt in het team met o.a. zijn vaste dubbelpartner Ralph Starren, die inmiddels ook heeft besloten om zijn lidmaatschap bij BV Slotermeer te verlengen. Samen kunnen zij volgend seizoen in de competitie laten zien dat zij tot de beste koppels van Nederland behoren.

geplaatst door

verkregen via BV Slotermeer

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 10 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws