badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Helaas geen Duinwijck Satellite dit jaar! - René Lagerwaard
© René Lagerwaard + Erik in feeststemming na de finalewinst van afgelopen zaterdag.

Helaas geen Duinwijck Satellite dit jaar!

Helaas geen Duinwijck Satellite dit jaar! - René Lagerwaard
© René Lagerwaard + Erik in feeststemming na de finalewinst van afgelopen zaterdag.

Dit weekend zou ik eigenlijk mee gaan doen aan het Satellite toernooi van mijn club Duinwijck. Ik stond hier als 1ste geplaatst in de single en zou net als vorig jaar gaan mixen met Elisa Piek, maar helaas heb ik een speelverbod gekregen van de fysio op Papendal.

Ik heb namelijk diverse blessures op gelopen, waardoor het niet verstandig is om nu te veel achter elkaar te doen.

Allereerst heb ik een verrekking in mijn linker-enkelband opgelopen. Dat is erg raar gelopen, want vorige week vrijdag ben ik er tijdens de training lichtjes door heen gegaan, maar kon daarna gewoon zonder pijn verder trainen. De dagen erna tot maandag voelde ik er niks van, maar dinsdagochtend bij het uit bed stappen voelde het al niet fijn en tijdens de training ging het gewoon niet goed meer! Daar baalde ik natuurlijk erg van, maar goed er is even niks aan te doen. Ik mag wel gewoon blijven trainen, maar dan wel rustiger om de enkel te laten herstellen. Dat zal een aantal dagen duren.

Lees de rest van Eriks blog op erikmeijs.com.

geplaatst door

verkregen via Erik Meijs

vorig artikel

Selena Piek vandaag geopereerd

7 jaar geleden

volgend artikel

Veel Nederlandse plaatsingen op All England Seniors

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 20 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws