Ouder is koning

Ouder is koning

Judith van Cruchten werd in januari toegevoegd aan de nationale selectie U15. Welkom in de wereld van Badminton Nederland.

Waar in de hele wereld rekening wordt gehouden met de mening van de klant, is dat binnen een bond zoals Badminton Nederland nog iets waar ze nog nooit van hebben gehoord.

Maak kennis met Cheryl Seinen!

Klanten hebben bedrijven als Shell op de knieën gekregen, hebben regeringen doen vallen, hebben de wereld groenbewust gemaakt, hebben zelf een politieke partij voor dieren in de Tweede Kamer gekregen.

Waar we tegen onze kinderen zeggen dat ze niet mogen liegen, hebben we te maken met een bond die helemaal niets anders doet dan liegen, beloven, zand in de ogen strooien, bedreigen en ga zo maar door.

Ouders die hun naam niet kunnen noemen bij hun reacties, dat is iets wat je hoorde over landen in Latijns-Amerika, China en andere landen waar het gevaarlijk is je mening te zeggen. Maarre, we hebben het hier over Nederland en dan ook nog eens over een sportbond! Wat is er allemaal aan de hand dat een klein groepje idioten een grote groep sportbeoefenaars betuttelt. Hoe rot is een organisatie die mensen ongecontroleerd hun gang laat gaan?

Ouders zeggen niets omdat ze hun kinderen willen beschermen tegen de gemene hand van de bond. Ze willen niet dat hun kind buitengesloten wordt. Dus kiezen ze voor het stilzwijgen en ondergaan met knarsende tanden de stroom van leugens van de bond die eigenlijk een hulp zou moeten zijn voor de ontwikkeling van de sportprestaties van hun kind.

Wij zijn geen voorstander van anoniem schrijven op onze site al kunnen we het niet helemaal voorkomen. Voor deze groep mensen móéten we wel een uitzondering maken. Ouders zouden een platform moeten hebben waar ze hun ongenoegen kwijtkunnen zonder dat hun kind er de dupe van zal worden.

Oproep aan ouders

Ik zou graag meer informatie willen hebben van ouders hoe ze de bond ervaren, wat er allemaal mis gaat en of het nou echt allemaal zo erg is. Dat mag wat mij betreft via de e-mail naar info@badmintonline.nl als je niet wil reageren op een stukje als dit. Als je graag je verhaal aan anderen wil doorgeven, zet het dan vooral onder dit stukje. Jullie hebben als ouders veel meer macht dan je denkt. Maak een vuist en laat weten dat de maat vol is.

Alice

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Alice

Alice

Alice vertelde hier regelmatig wat ze meemaakt als speelster. Ze is al een tijdje off the grid: haar laatste stukje dateert alweer van juni 2011.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

De Vereniging Badminton Oefenmeesters (VBO) hield zaterdag 2 maart jl. een algemene ledenvergadering waar de vereniging opgeheven…

26 march 2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Het is de spelers van Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke…

24 march 2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

In de finale in de Maaspoort Den Bosch was DKC met 5-1 te sterk voor Almere. Mark Caljouw en Michiel Kruijt van DKC versloegen…

23 march 2024

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Na vorige week al de halve finale te hebben gehaald bij de All England hebben Robin Tabeling en Selena Piek opnieuw een…

23 march 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!