badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Resultaat overleg NOC*NSF, Badminton Nederland en TEAM Dutch Fource

Vanmorgen heeft er op het Nationaal Sportcentrum Papendal een overleg plaatsgevonden tussen Badminton Nederland (vertegenwoordigd door technisch directeur Martijn van Dooremalen), TEAM Dutch Fource (vertegenwoordigd door trainer Fred van Wankum) en de prestatiemanager van NOC*NSF, Roelant Oltmans.

Resultaat overleg NOC*NSF, Badminton Nederland en TEAM Dutch Fource - TEAM Dutch Fource
© TEAM Dutch Fource
Resultaat overleg NOC*NSF, Badminton Nederland en TEAM Dutch Fource - TEAM Dutch Fource
© TEAM Dutch Fource +

 

Tijdens de meeting is afgesproken dat TEAM Dutch Fource met een gedetailleerd plan komt over de route die de vier spelers (Yao Jie, Judith Meulendijks, Eric Pang en Dicky Palyama) zullen gaan volgen tijdens het kwalificatietraject richting de Olympische Spelen van 2012 in Londen.

Martijn van Dooremalen: "Het is een voorwaarde van NOC*NSF, die geldt voor alle sportbonden, dat er goed onderbouwde plannen liggen voordat er überhaupt toezeggingen gedaan kunnen worden." Over de sfeer van het onderhoud zegt Van Dooremalen: "Het was een open, constructief gesprek."

geplaatst door

verkregen via Badminton Nederland

vorig artikel

Henk Staats over de eredivisie

8 jaar geleden

volgend artikel

Nederlandse ploeg bekendgemaakt

8 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 8 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws