clubzoeker

Van Zijderveld viert 40-jarige bestaan

Van Zijderveld viert 40-jarige bestaan

Op 5 mei 2011 bestaat onze Van Zijderveld in Amstelveen 40 jaar, en dat willen wij graag vieren!

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Onze vereniging werd op 5 mei 1971 door Maus Hulisélan en Rob van Zijderveld opgericht onder de naam Sportschool Rob van Zijderveld. In 2002 werd ons onderkomen vanuit een particuliere sportschool verplaatst naar een gemeentelijk sportcomplex.

Onze sportieve verenigingsprestaties zijn sindsdien onveranderd en reeds jaren een begrip in de badmintonwereld. Vanaf 1980 speelt onze vereniging in de hoogste klasse van de nationale badmintoncompetitie. In 1999 en 2001 werden wij Nederlands badmintonkampioen en in 2009 en 2010 eindigden wij als runner-up in de strijd om het nationale kampioenschap. Daarbij zijn veel van onze individuele spelers zowel bij de jeugd als senioren in de afgelopen decennia Nederlands kampioen geworden.

Onze badmintonvereniging is ook een van de gezelligste verenigingen van Amstelveen. Alle reden dus om ons jubileum te vieren, zeker omdat onze vereniging met ruim 250 leden nog steeds een bloeiende is.

Graag nodigen wij ook via deze weg alle leden, ere-leden, oud-leden, Vrienden van de Club en sponsors van de club uit om op zaterdag 14 mei 2011 vanaf 19.30 uur in De Meerkamp met z’n allen een gezellige feestavond te maken. Het thema voor deze avond is: The Seventies.

Aanmelden voor het feest kan via ons e-mailadres fc@vanzijderveld.nl tot uiterlijk 5 mei, dus wees er snel bij!

Alle informatie over ons jubileum is te vinden op onze website www.vanzijderveld.nl.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

De Vereniging Badminton Oefenmeesters (VBO) hield zaterdag 2 maart jl. een algemene ledenvergadering waar de vereniging opgeheven…

26 march 2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Het is de spelers van Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke…

24 march 2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

In de finale in de Maaspoort Den Bosch was DKC met 5-1 te sterk voor Almere. Mark Caljouw en Michiel Kruijt van DKC versloegen…

23 march 2024

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Na vorige week al de halve finale te hebben gehaald bij de All England hebben Robin Tabeling en Selena Piek opnieuw een…

23 march 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!