badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

CLEAR! 122 uit

In de nieuwste CLEAR! staan een verslag en de uitslagen van de Sudirman Cup in China. Ook in China heeft het eerste forum van de BWF gepleit voor het behouden van de Olympische status van badminton.

 

De uitslag van de bekerwedstrijd van Zuid-Nederland staat in deze CLEAR! We kijken vooruit naar de finale van de Junior Masters, die dit weekend gehouden worden bij BC Smashing Wychen, de German International voor het aangepast badminton en het finaleweekend van de Carlton GT Cup. Ook besteden we aandacht in het online magazine van Badminton Nederland aan het interview van Ted van der Meer bij Radio 2 over De zomersport van 2011 en lezen we wat duizendpoot Ger Tabeling allemaal met badminton doet. Als laatste de wedstrijdkalender voor u op een rijtje. Dit en nog veel meer in de nieuwste CLEAR! topbadminton & wedstrijden.

Klik hier voor de laatste Clear!

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Mijn koninkrijk voor een... ezel!

8 jaar geleden

volgend artikel

Badminton: 'Rokje mag best voor de kijkcijfers'

8 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 8 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws