Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© BC Alouette

Inschrijving Eind-Best toernooi geopend!

© BC Alouette+

Op zaterdag 11 juni organiseert badmintonclub Alouette uit Best haar derde Badmintonplanet Eind-Best toernooi.

Op dit eendags-toernooi, in de categoriën 1, 4, 6, en 8, kan men inschrijven in 2 onderdelen, te weten een single en een (gemengd) dubbel. Met een sterk deelnemersveld van zo'n 200 spelers en bijna 400 partijen op 20 banen, waren de eerste 2 edities een groot sportief succes.

En ook dit jaar gaat het weer zeer hard met de inschrijvingen – bij een aantal onderdelen is het maximale aantal deelnemers al (bijna) bereikt, maar met name in categorie 1 is nog voldoende plaats. De total prijzenpot bedraagt maar liefst €1700. Een chinese maaltijd is bij het inschrijfgeld inbegrijpen.

door

via BC Alouette

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Ervaringen van de afgelopen week

6 jaar geleden

volgend artikel

Halve finale voor Palyama in Marokko

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 3 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws