badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Josephine Wentholt: Even een update! - MTC Huizen
© MTC Huizen

Josephine Wentholt: Even een update!

Josephine Wentholt: Even een update! - MTC Huizen
© MTC Huizen +

De laatste keer dat ik wat heb geschreven was kort na de Denmark International en schreef ik dat ik last had van m'n rechterknie.

Helaas kan ik niet zeggen dat dat over is, maar het is gelukkig wel wat minder geworden. Ben natuurlijk nadat ik terug ben gekomen uit Denemarken ook naar de fysio op Papendal geweest en het is een geïrriteerde patellapees/'jumpers knee'/overbelasting of hoe je het ook noemen wilt. Heb deze week rustig aan gedaan en veel techniek gedaan, want woensdag vertrekken we naar China en ik wil natuurlijk heel graag mee. Moet maar even kijken hoe m'n knie er maandag aan toe is, ik heb nu in ieder geval geen pijn meer, hij is alleen wel nog wat stijf. We'll see!

Verder heb ik de afgelopen dagen veel na zitten denken over m'n afgelopen seizoen. Ik denk dat toch met zekerheid kan zeggen dat dit m'n beste seizoen ooit was! Met als hoogtepunten m'n kwartfinale op de Jeugd Olympische Spelen in Singapore (en winst op de 1e geplaatste!), m'n zilveren medaille op de Dutch Junior en natuurlijk de zilveren medaille op de Europese Jeugd Kampioenschappen in de damesdubbel!

Lees de rest van Josephines blog op haar website.

geplaatst door

verkregen via Josephine Wentholt

vorig artikel

Patty Stolzenbach gaat in Frankrijk spelen

7 jaar geleden

volgend artikel

Ervaringen van de afgelopen week

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 39 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws