badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Kirsten van der Valk: Oops, she did it again!

Voor de tweede keer Nederlands Kampioen U17, in totaal zeven titels en voor het damesenkel de derde keer op rij.

Kirsten van der Valk: Oops, she did it again! - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen
Kirsten van der Valk: Oops, she did it again! - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen +

 

Daar ben ik natuurlijk heel blij mee. Twee weken geleden moest ik mij nog afmelden voor Meteoor Satellite. Dit vanwege een hamstringblessure, een klein scheurtje die ik vier weken geleden had opgelopen. Toen had ik niet durven denken dat ik Nederlands Kampioen zou worden omdat ik niet verwacht had nog mee te kunnen doen. Het herstel ging gelukkig verbazingwekkend snel, dit omdat ik goed getraind had en eigenlijk ook fit was toen ik de blessure kreeg.

Lees de rest van Kirstens verslag op haar website.

geplaatst door

verkregen via Kirsten van der Valk

vorig artikel

Geachte heer Venekamp

8 jaar geleden

volgend artikel

Verlies Nederland tegen USA bij Sudirman Cup

8 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 6 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws