badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
Deze afbeelding hoort bij 'Zwolle gastheer Europacup badminton 2011' en is gemaakt door Google Maps
© Google Maps+ Rechtsaf bij Flevoland.

Zwolle gastheer Europacup badminton 2011

Deze afbeelding hoort bij 'Zwolle gastheer Europacup badminton 2011' en is gemaakt door Google Maps
© Google Maps+ Rechtsaf bij Flevoland.

De Zwolse sportwethouder Gerrit Piek en het bestuur van Badminton Nederland presenteren a.s. woensdag 11 mei de officiële toewijzing van de Europacup Badminton 2011 in Zwolle. Het is de tweede keer dat het sportevenement naar Zwolle komt.

De komst van het Europese clubkampioenschap badminton wordt bekrachtigd met het tekenen van een overeenkomst. Tijdens de presentatie wordt ingegaan op de achtergronden van het topsportevenement. Wethouder Piek licht toe waarom Zwolle trots is dat de stad ook dit jaar weer gastheer mag van zijn het meerdaagse toernooi.

Van 15 tot en met 19 juni 2011 spelen tientallen teams die in eigen land in de hoogste competitie landskampioen zijn geworden tegen elkaar in Zwolle. Het belooft ook dit jaar weer een groot evenement te worden met Europese badmintontoppers. De topwedstrijden wordt gehouden in de ZBC-hal aan de Ossenkamp in Zwolle. Het toernooi levert uiteindelijk dé Europese kampioen badminton op.

door

via Weblog Zwolle

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Positie scheppen voor je wapens

7 jaar geleden

volgend artikel

Erik Meijs stapt uit de nationale selectie

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 2 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws