badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

CLEAR! 123 uit

Afgelopen zaterdag heeft de finale van de Badminton Business Network Junior Masters plaatsgevonden. Sinds jaren wordt dit georganiseerd door BC Smashing en in deze nieuwste editie van de CLEAR! Topbadminton en Wedstrijden een uitgebreid verslag.

 

Daarnaast verhalen wij vanuit Denemarken over de Nations Veterans Cup, staat er een verslag over de Noord-Brabantse Teamkampioenschappen en is er een voorbeschouwing van de finale van de Carlton GT Cup.

Ook vond er het afgelopen weekend weer een groot internationaal aangepast badminton toernooi plaats in Dortmund, Duitsland. In dit online magazine een verslag van de bondscoach tijdens de German International 2011. We kunnen tevens zien waar de toppers zich de komende week van hun beste kant laten zien en publiceren natuurlijk de wedstrijdagenda. Naast de uitslagen van de oefeninterland Nederland-Duitsland (3-2 winst!) nog veel meer nieuws in deze nieuwste editie. .

Klik hier voor de laatste Clear!

Clear! verenigingen 16 is uit!

In de laatste editie van de Clear! Verenigingen dit seizoen, 2010-2011, blikken wij vooruit naar de Jaarvergadering 2011 die eind van deze maand plaatsvindt. We hebben interviews met de kandidaat voorzitters alsook een artikel over het voorstel van de nieuwe contributiesystematiek.

Naast de vooruitzichten in dit online magazine ook een terugblik op het scheidsrechtersexamen en een artikel over het masterplan arbitrage. Verder een verslag van de tweede bijeenkomst aangepast badminton, een aankondiging van de Finale van het Yonex scholentoernooi en Nieuws uit… Doorn, Broekpolder en Vleuten-De Meern. Tot slot de rubrieken Badminton Nederland biedt aan... speedbadminton uitleenmateriaal, de nieuwe niet-wedstrijdgerichte activiteitenagenda van Badminton Nederland en What’s on hyves?!

Klik hier voor de laatste Clear! verenigingen

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Ruud Bosch en Selena Piek naar Bundesliga

8 jaar geleden

volgend artikel

Finale Yonex Scholentoernooi 2011

8 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 2 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws