badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

CLEAR! 124 uit

In de nieuwste CLEAR! staan een verslag en de uitslagen van de Carlton GT Cup, waar Duinwijck de Cup mee naar huis nam en een vooruitblik op de Europa Cup in Zwolle.

 

Op de Maldives International Badminton Challenge speelde Eric Pang de halve finale en tevens deden onze toppers mee aan het Thailand Grand Prix Gold toernooi. Ook staat in deze CLEAR! een verslag van het Milispec toernooi. Hans Emmerik is aan het woord over de samenwerking tussen de RBB en Badminton Nederland.

We kondigen alvast het Satellite van Gorredijk aan dat in augustus zal plaats vinden. Ook besteden we aandacht in het online magazine van Badminton Nederland aan het Eind-Best toernooi. Als laatste de wedstrijdkalender voor u op een rijtje. Dit en nog veel meer in de nieuwste CLEAR! topbadminton & wedstrijden.

Klik hier voor de laatste Clear!

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

Wat gebeurt er na 25 juni 2011?

8 jaar geleden

volgend artikel

Pang en Palyama uit de Singapore Superseries

8 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws