SportSport

Dag 1 als voorzitter van BNL

Dag 1 als voorzitter van BNL

Beste badmintonvrienden, het is alweer ochtend, 'the day after'" dus. Maandag begint het werk bij Badminton Nederland waarvan de officiële afkorting wordt: BNL.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Vandaag schijnt het prachtig weer te worden en dat is mooi, want we hebben ter gelegenheid van de verjaardag van mijn vrouw een groot feest aan het IJ in Amsterdam. Het grappige is dat Mieke om 00.00 uur 50 werd en ik was op dat moment pas (niet zaterdag dus) voorzitter van BNL We hebben er samen een glas op gedronken.

Ik wil nogmaal iedereen bedanken voor de ondersteuning en warme woorden. Mijn inzet wordt om met iedereen samen te werken, juist ook met cricicasters, want een organisatie kan alleen maar groeien als er ook 'nuchter' met (ogenschijnlijke) tegenstellingen wordt omgegaan. In mijn beleving kan dat alleen maar leiden tot een beter product, in ons geval een betere bond dus. Het debat NIET aangaan is voor mij altijd de dood in de pot geweest en ik wijzig mijn standpunt en gevoel niet omdat ik nu toevallig als voorzitter gekozen ben.

Nieuwe (en ook jonge!) mensen gezocht

Mijn voornemen is om gebruik te maken van ieders kracht op haar of zijn terrein. Daarom leg ik hier wel meteen een vraag neer: als jullie mensen weten die zich willen inzetten voor Badminton Nederland laat zij/hij zich dan bij mij melden. Ook graag jonge mensen die staan te popelen! Als vooralsnog enig bestuurslid van BNL ben ik op zoek naar kandidaten voor het bondsbestuur en voor commissies. Dat voor wat betreft het landelijke deel. Voorts is het belang dat we onze regio's versterken. Met andere woorden: een nog uitgebreider netwerk met verrassende namen zou me goed uitkomen!

Iedereen kan zich - liefst via de e-mail - bij mij melden via ted@epte.nl. Ik wens iedereen een fijne zondag toe, vooral ook de spelers die vandaag nog actief zijn op het NK Regioteams in Almere. Als voorzitter zou ik hier eigenlijk prijzen moeten uitreiken, maar om een echtscheiding te voorkomen, lijkt me dat voor vandaag niet handig.

Ted van der Meer
voorzitter Badminton Nederland

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

De Vereniging Badminton Oefenmeesters (VBO) hield zaterdag 2 maart jl. een algemene ledenvergadering waar de vereniging opgeheven…

26 march 2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Het is de spelers van Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke…

24 march 2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

In de finale in de Maaspoort Den Bosch was DKC met 5-1 te sterk voor Almere. Mark Caljouw en Michiel Kruijt van DKC versloegen…

23 march 2024

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Na vorige week al de halve finale te hebben gehaald bij de All England hebben Robin Tabeling en Selena Piek opnieuw een…

23 march 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!