badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Eind-Best toernooi dit weekend - BC Alouette
© BC Alouette

Eind-Best toernooi dit weekend

Eind-Best toernooi dit weekend - BC Alouette
© BC Alouette +

Aanstaande zaterdag organiseert BC Alouette haar derde Badmintonplanet Eind-Best toernooi. Met ruim 200 badmintonners die meer dan 400 partijen spelen is dit een van de grootste en gezelligste eendags-toernooien van het land.

Verdeeld over 4 categorien zullen wedstrijdspelers van lokaal en regionaal niveau tot aan de landelijke sub-top strijden om de toernooititels. 's Ochtends worden de enkels gespeeld, waarvan de finales laat in de middag verwacht worden. De dubbel en gemengddubbelspelen beginnen 's middags en deze finales worden in de vroege avond gespeeld. Het toernooi vindt plaats in beide zalen van sporthal Naastenbest – de toegang is gratis.

geplaatst door

via BC Alouette

vorig artikel

German International 2011 Aangepast badminton

7 jaar geleden

volgend artikel

UPDATE: De Solibad flashmobs van 5 juni 2011

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 28 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws