Het Ridder-adept syndroom

Het Ridder-adept syndroom

Midden in de tentamens zou er helemaal niet aan badminton gedacht moeten worden, maar net voor de bondsvergadering moet er toch nog even iets uit op de valstreep.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

De tweedeling die Ridder door het vroegtijdig schermen met zijn pen heeft veroorzaakt is iets waar we nog jaren lang plezier van zullen hebben ongeacht de uitkomst van de vergadering.

Dat de Ridder geen partij was voor de World of Warcraft spelers uit Azië is al lang duidelijk. Waar er in Europa door de ridders werd gevochten met het type zwaard dat men ook wel Excalibur noemde - maar dat zat vast in een rots en niet in de modder zoals we dat in Nederland hebben - daar blijkt een samurai veel effectiever te zijn. Onze Ridder heeft de scherpte van zijn pen heel erg overschat en dacht na het om de tuin leiden van de afgevaardigden ook de media en de andere 50.000 kuddedieren naar de slachtbank te kunnen leiden.

Terwijl de meesten ritueel monddood werden gemaakt met een felle steek van het mes van verdoemenis, gingen de geuzen ondergronds waar ze langzaam maar zeker via de oorlogskrant De Waarheid de barricade op gingen om het werk van de Guillotine te ontlopen en het hoofd te bewaren dat men bezig was van de romp te scheiden.

Waar we bang voor moeten zijn op de bondsvergadering zijn de extremisten. Het gaat waarschijnlijk helemaal niet lukken voor deze groep om binnen te komen. Ze zullen door de metaaldetector komen en daar zal de zelfmoordaanslag worden voorkomen. Het probleem is dat de verdedigers van de vesting niet weten dat ze het Paard van Troje al hebben binnengehaald. Met een glimlach vertelt de anti-Christ over de perfecte wereld terwijl de 7 tekens zich langzaam voltrekken.

Over een paar weken wordt het laatste oordeel uitgesproken en zal de nieuw orde zijn intrede doen. In de schriften werd gesproken over de vier ruiters van de Apocalyps. We weten alleen niet wie er op welk paard zat. Maar met nadere studie met de wetenschap van vandaag is het niet moeilijk.

De eerste ruiter kwam op een wit paard met de kroon: het moet dus de nieuwe voorzitter zijn (Revelation 19:11,13 KJV). De tweede ruiter kwam op een rood paard en bracht oorlog, strijd en bloed en moet dus de technisch directeur zijn (Revelation 6:3-4 KJV). De derde ruiter kwam op een zwart paard met een weegschaal in de hand: het is het kapitaal, weegt elke cent en geeft niet om de pijn, Dat is dus Mr Yoneyama (Revelation 6:5-6 KJV). De vierde en laatste ruiter van de Apocalypse kwam op een vaal paard en is het symbool van de dood zelf. "De macht was aan hem gegeven en hij heerste met zijn zwaard dat dood en verderf bracht en het einde der tijden aankondigden." Een Ridder dus. (Revelation 6:7-8 KJV)

Oorlogen, strijd en dood zijn er altijd geweest, de wapens zijn alleen veranderd van zwaarden naar manipuleren en pennen. De leiders blijven buiten schot en hebben nog steeds geen vuile handen waar bloed aan kleeft, daar is het voetvolk voor dat dronken en blind achter de vierde ruiter aan kruipt, in het stof bijt en de uitwerpselen probeert te ontwijken. Ze worden in de Armageddon omschreven als Ridder-adept.

Alice

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Alice

Alice

Alice vertelde hier regelmatig wat ze meemaakt als speelster. Ze is al een tijdje off the grid: haar laatste stukje dateert alweer van juni 2011.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

De Vereniging Badminton Oefenmeesters (VBO) hield zaterdag 2 maart jl. een algemene ledenvergadering waar de vereniging opgeheven…

26 march 2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Het is de spelers van Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke…

24 march 2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

In de finale in de Maaspoort Den Bosch was DKC met 5-1 te sterk voor Almere. Mark Caljouw en Michiel Kruijt van DKC versloegen…

23 march 2024

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Na vorige week al de halve finale te hebben gehaald bij de All England hebben Robin Tabeling en Selena Piek opnieuw een…

23 march 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!