badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
MR Badminton gaat Erik Meijs sponsoren - Erik Meijs
© Erik Meijs

MR Badminton gaat Erik Meijs sponsoren

MR Badminton gaat Erik Meijs sponsoren - Erik Meijs
© Erik Meijs +

Na een aantal gesprekken met Ronald Wetzel gevoerd te hebben, heb ik vandaag weer een nieuwe sponsor erbij, namelijk MR badminton!

Vandaag zijn we tot overeenstemming gekomen en heb ik een sponsorcontract met MR badminton getekend. Ik ben heel blij met deze extra steun in de rug voor het nieuw pad dat ik ben ingeslagen. Vanaf 1 juli aanstaande sta ik volledig op eigen benen en daarbij kan ik natuurlijk alle hulp gebruiken.

Lees de rest van Eriks update op zijn website.

geplaatst door

via Erik Meijs

Wat vind jij? Er zijn al 24 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws