Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Palyama en Pang niet door in Indonesië

In het kwalificatietoernooi van de Indonesia Open Superseries Premier hebben zowel Dicky Palyama als Eric Pang de tweede ronde niet weten te halen.

Pang speelde tegen de Pool Przemyslaw Wacha die als derde staat geplaatst. In de eerste game was het zeer gelijk op. Uiteindelijk wist Wacha de game naar zich toe te trekken en won met 26-24. In de tweede game stond Eric op een 12-9 voorsprong toen Wacha 9 punten op rij scoorde. Ook deze game ging naar Wacha met 21-15.

Dicky speelde tegen de Deen Joachim Persson. Na een strijd van 38 minuten is het de Deen die door is naar de tweede ronde. Dicky wist in de eerste game nog terug te komen van een 20-16 achterstand tot 20-21 voorsprong. De Deen wist zich te herpakken en won de game met 24-22. Ook de tweede game ging naar Persson met 21-16.

Morgen komen Yao Jie, Jonathans/Van Dooremalen en Ridder/Bosch in actie.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er is 1 waardering.

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws