badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Palyama en Pang niet door in Indonesië

In het kwalificatietoernooi van de Indonesia Open Superseries Premier hebben zowel Dicky Palyama als Eric Pang de tweede ronde niet weten te halen.

 

Pang speelde tegen de Pool Przemyslaw Wacha die als derde staat geplaatst. In de eerste game was het zeer gelijk op. Uiteindelijk wist Wacha de game naar zich toe te trekken en won met 26-24. In de tweede game stond Eric op een 12-9 voorsprong toen Wacha 9 punten op rij scoorde. Ook deze game ging naar Wacha met 21-15.

Dicky speelde tegen de Deen Joachim Persson. Na een strijd van 38 minuten is het de Deen die door is naar de tweede ronde. Dicky wist in de eerste game nog terug te komen van een 20-16 achterstand tot 20-21 voorsprong. De Deen wist zich te herpakken en won de game met 24-22. Ook de tweede game ging naar Persson met 21-16.

Morgen komen Yao Jie, Jonathans/Van Dooremalen en Ridder/Bosch in actie.

geplaatst door

verkregen via Badminton Nederland

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 10 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws