Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Verlies Jie en Lotte/Paulien in Thailand

Yao Jie heeft tijdens de Thailand Grand Prix Gold niet voor een verrassing kunnen zorgen. De als derde geplaatste Young Joo Bae (KOR) won overtuigend met 21-15 en 21-8 van onze Nederlandse enkelspel speelster.

Paulien van Dooremalen/Lotte Jonathans verloren van het koppel Savitree Amitapai/Somsri Nessara uit Thailand in twee games, 21-13 en 23-21. In de tweede game kon in de tweede helft, met gelijk opgaande strijd, helaas een gamepoint niet verzilverd worden. Met dit verlies konden Paulien en Lotte hun plaatsing als 3e vrouwendubbel niet waarmaken.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Bekers lonken voor Duinwijck

6 jaar geleden

volgend artikel

Pang naar halve finale in Maldives International

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 2 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws