badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Vincent de Vries wint Eind-Best toernooi

Traditioneel gezien is het Badmintonplanet Eind-Best Toernooi één van de laatste toernooien van het badmintonseizoen.

Vincent de Vries wint Eind-Best toernooi - BC Alouette
© BC Alouette + In het blauwe shirt zien we Paulien Koornstra die tweede werd in de gemengddubbelfinale.
Vincent de Vries wint Eind-Best toernooi - BC Alouette
© BC Alouette + In het blauwe shirt zien we Paulien Koornstra die tweede werd in de gemengddubbelfinale.

 

Afgelopen zaterdag kwamen spelers uit heel Nederland, zelfs een aantal uit Engeland, naar de sporthal in Best om de laatste prijzen te verdelen. In de ochtend werd begonnen met de enkelpartijen. Vele spannende partijen werden gespeeld, met als klapper de herenenkel 1 finale waarin Vincent de Vries en Marcelino Gunawan meer dan een uur lang groots badminton lieten zien.

Het publiek keek haast ademloos toe hoe het einde van de derde set naderde. Na een aantal prachtige rally's trok Vincent de Vries aan het langste eind.

's Middags begonnen de meeste spelers al aan hun eerste dubbel- of gemengddubbelpartijen. Enkele verrassende koppels deden in de verschillende categorieën een gooi naar de titels. Laat in de avond stonden de laatste finales op het programma. Na een lange dag wisten de spelers toch nog enkele mooie en spannende finales te spelen.

Ieder jaar maken alle deelnemende clubs kans op de Eind-Best clubbeker. Nadat de beker vorig jaar in eigen huis was gebleven, werd de beker dit jaar gewonnen door BC Geldrop. De toernooicommissie kan na een lange en vermoeiende dag terug kijken op een geslaagd en gezellig toernooi dat nooit had kunnen plaats vinden zonder de sponsoren, spelers en vele vrijwilligers.

geplaatst door

verkregen via BC Alouette

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

Selena Piek: 'De dubbel is binnen!'

8 jaar geleden

volgend artikel

Loting bekend Europacup 2011 in Zwolle

8 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 12 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws