clubzoeker

Voorzitterskandidaat Ron Daniëls trekt zich terug en steunt Ted van der Meer

Voorzitterskandidaat Ron Daniëls trekt zich terug en steunt Ted van der Meer

De situatie met mijn nieuwe functie in Vietnam laat helaas niet toe dat ik binnen een week weer terug naar Nederland vertrek om mee te doen met de verkiezingen voor de nieuwe bondsvoorzitter.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Ik had de optie opengehouden om vrijdagavond het vliegtuig naar Amsterdam te nemen en daar zaterdagmorgen aan te komen om vervolgens zaterdagavond weer te vertrekken naar Vietnam. De totale kosten waren bijna 1.800 euro voor mij. Ik heb de bond daarom om een bijdrage gevraagd, maar op die e-mail die ik drie weken geleden heb gestuurd is niet eens antwoord gekomen. Geen ja, geen nee. Non-communicatie zoals we van de bond gewend zijn... helemaal niets.

Ik heb wel overleg gehad met Ted van der Meer en heb met hem gesproken over een nieuw te voeren beleid als hij voorzitter zou worden. Zo zijn we het er onder meer over eens dat de basiscontributies zouden moeten worden verlaagd. Ook de problemen die de uit de selectie gezette topspelers Palyama, Pang, Jie, Meulendijks en Van der Valk n.a.v. het Yonex-contract ervaren moeten worden opgelost. Spelers die er zelf voor kiezen niet binnen de nationale selectie te werken (omdat er binnen de selectie niet het benodigde maatwerk kan worden geleverd) dienen alle medewerking van de bond te krijgen.

De bond zal hier onder leiding van Ted van der Meer een actieve rol in gaan spelen. Dat betekent niet alleen met woorden maar juist ook met daden. Voorzitterskandidaat Ted van der Meer is voor de uit de selectie gezette topspelers en de gehele oppositie een nieuwe en onbesmette gesprekspartner die met een open mind tegemoet getreden zal worden. Hij is voor velen de oplossing voor de qua imago en prestaties noodlijdende bond en haar door eigen handelen zwaar beschadigde bestuurders.

Ik roep alle afgevaardigden dus op om hun stem uit te brengen op Ted van der Meer en op deze manier Badminton Nederland weer leefbaar te maken voor ALLE leden.

Ron Daniëls

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

De Vereniging Badminton Oefenmeesters (VBO) hield zaterdag 2 maart jl. een algemene ledenvergadering waar de vereniging opgeheven…

26 march 2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Het is de spelers van Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke…

24 march 2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

In de finale in de Maaspoort Den Bosch was DKC met 5-1 te sterk voor Almere. Mark Caljouw en Michiel Kruijt van DKC versloegen…

23 march 2024

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Na vorige week al de halve finale te hebben gehaald bij de All England hebben Robin Tabeling en Selena Piek opnieuw een…

23 march 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!