SportSport

Bijna begint het seizoen weer!

Bijna begint het seizoen weer!

Erik Meijs op vakantie in Bali.

Nog iets meer dan een week en dan zal ik weer lekker aan de slag gaan met mijn nieuwe ingeslagen weg met mijn team!

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Nu zit ik nog steeds op het heerlijke Bali. Ik ben hier nu al ongeveer 11 dagen en ik moet zeggen het bevalt me erg goed.

Het is een heel mooi eiland, de mensen zijn vriendelijk en vooral het tempo waarin alles gebeurt vind ik lekker! Namelijk langzaam en als het nu niet is dan komt het straks wel. De reis was lang en vermoeiend, maar toen we eenmaal aankwamen in Lovina (Noorden van Bali) bij ons eerste appartement was deze vermoeidheid meteen weg. Het was een klein parkje, maar eigenlijk een paradijsje van heerlijke rust en we zaten op ongeveer 5 minuten lopen van het strand.

Wat hebben we daar zoal gedaan, we hebben tempels bezocht, hebben stukken gelopen door dorpjes, zijn naar het strand geweest, hebben in een warmwaterbron gezeten en hebben dolfijnen gezien. Ook heb ik een nieuwe vriend gemaakt, namelijk de rijstboer die naast het parkje zijn rijst goed probeerde te houden door de rijstvogeltjes weg te jagen elke keer met zijn geschreeuw. Dit zag er erg grappig uit, maar hij werkte als een gek om alles goed te houden.

Helaas kon ik niet mee met mijn ouders voor een grote tocht door de bergen om van alles te zien, omdat ik op bed lag met een zware bacteriële darminfectie. Ik lag met bijna 40 graden koorts op bed en alles wat ik innam kwam er op de een of andere manier van waar dan ook weer uit. Ook had ik koortsstuipen en toen zijn we toch maar samen met de eigenaar van de appartementen naar de dokter geweest. Hier heb ik in een antibioticumkuur gehad, waarna ik na 2 dagen eigenlijk weer goed hersteld was, want de pillen sloegen goed aan. Dit betekende dus wel 2 dagen minder zon en eten, dus dat ben ik op dit moment goed aan het inhalen.

Lees de rest van Erik Meijs' verslag op zijn website.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

De Vereniging Badminton Oefenmeesters (VBO) hield zaterdag 2 maart jl. een algemene ledenvergadering waar de vereniging opgeheven…

26 march 2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Het is de spelers van Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke…

24 march 2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

In de finale in de Maaspoort Den Bosch was DKC met 5-1 te sterk voor Almere. Mark Caljouw en Michiel Kruijt van DKC versloegen…

23 march 2024

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Na vorige week al de halve finale te hebben gehaald bij de All England hebben Robin Tabeling en Selena Piek opnieuw een…

23 march 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!