badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Eerste bijeenkomst over nieuw bestuur

Op 25 juni werd Ted van der Meer gekozen als nieuwe bondsvoorzitter. Aangezien het gehele bestuur aftrad, is het aan de nieuwe preses om een nieuw bestuur te presenteren. De eerste contouren beginnen zich acht dagen later af te tekenen.

Eerste bijeenkomst over nieuw bestuur - badmintonline.nl
© badmintonline.nl
Eerste bijeenkomst over nieuw bestuur - badmintonline.nl
© badmintonline.nl +

 

Binnenkort wordt er namelijk een eerste kennismakings- en brainstormbijeenkomst gehouden met mogelijke kandidaten voor het bondsbestuur.

Dat betekent niet dat er binnenkort een nieuw college wordt voorgesteld. Eerst zal moeten worden bekeken of er 'chemie' bestaat tussen de kandidaat-bestuursleden en parallel daaraan wordt er gewerkt aan een beleidsplan waarin iedereen zich grotendeels kan vinden.

Het streven van bondsvoorzitter Van der Meer is dat er rond 1 september een definitief bestuur kan worden gepresenteerd, dat vervolgens tijdens de Bondsvergadering op 15 oktober vanzelfsprekend nog de goedkeuring moet krijgen van de Afgevaardigden, die het 'parlement' van Badminton Nederland vormen.

geplaatst door

verkregen via Badminton Nederland

vorig artikel

Selectie WK Aangepast Badminton

7 jaar geleden

volgend artikel

Martijn Franken maakt zijn favorietenrol waar

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 9 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws