badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Josephine flashmobt in Duitsland - PTSV Rosenheim
© PTSV Rosenheim

Josephine flashmobt in Duitsland

Josephine flashmobt in Duitsland - PTSV Rosenheim
© PTSV Rosenheim +

Inmiddels is week drie op Papendal weer aangebroken en ik zal maar beginnen hoe het er met m'n knie voorstaat.

Vanochtend ben ik bij de sportarts geweest en zij heeft gekeken waar de pijn in m'n knie vandaan zou kunnen komen. Om te beginnen zijn allebei m'n knieën lichtelijk overstrekt en ga ik maandag 1 augustus terug naar het sportmedisch centrum Papendal (SMCP) om te kijken of ik misschien steunzooltjes nodig heb.

Verder heeft ze geconcludeerd dat m'n bekken waarschijnlijk licht gekanteld is dus ik ga morgen mijn onderrug laten checken bij de fysio.

Ik hoop dat hiermee de oorzaak vastgesteld kan worden en ook vooral om ervoor te zorgen dat ik er in de toekomst geen last meer van zal hebben.

Voor nu krijg ik ook nog 'shockwave therapie', wat dat precies inhoudt weet ik ook niet, maar volgens mij is het een soort van hamertje dat heel veel kleine tikjes geeft. Het schijnt erg veel pijn te doen, maar goed: no pain, no gain!

Lees de rest van Josephines blog op haar website.

Solibad Flashmob met Josephine Wentholt

Als lichaamstaal iets verraadt, dan gokken wij dat Josephine tijdens flashmob linksachterin staat.

geplaatst door

verkregen via Josephine Wentholt

vorig artikel

Orø gaat weer van start

7 jaar geleden

volgend artikel

Overlijden oud-voorzitter Henk Huisman

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 20 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws