Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© René Lagerwaard

Kirsten van der Valk vanuit China

© René Lagerwaard+

De eerste paar dagen is er al ontzettend veel gebeurd, heel veel vreemde dingen waar ik echt van stond te kijken. Het verkeer, het eten, de gebouwen...

Maar ook de badmintonners en de interesse voor de sport. Ik heb tot nu toe nog niet erg veel mogelijkheden gehad om te internetten, daarom was het moeilijk om wat op mijn site te kunnen vertellen, als het goed is zal het nu beter worden met de internetmogelijkheden en zal ik vaker een stukje kunnen schrijven. Nu dus een wat langer stuk, want ik heb in één week al behoorlijk veel meegemaakt. Maar laat ik bij het begin beginnen.

Lees de rest van Kirstens verslag op haar website.

door

via Kirsten van der Valk

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

De ranglijst dan maar

6 jaar geleden

volgend artikel

Is het waar, kan het, mag het?

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws