SportSport

Badmintonschool Tiel opent spectaculair

Badmintonschool Tiel opent spectaculair

Woensdag 31 augustus is het dan zover, na maandenlange inzet van enkele vrijwilligers, opent badmintonschool Tiel haar deuren. Om de opening van de badmintonschool Tiel kracht bij te zetten, zijn er enkele speciale gasten uitgenodigd.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Iedereen wordt vanaf 18:00 uur welkom geheten door de vrijwilligers achter de badmintonschool Tiel. De officiële opening zal plaatsvinden door wethouder sport van de gemeente Tiel, de heer Henk Driessen, middels een kennismaking met de sport. Kort daarna zal er een spectaculaire demonstratie plaatsvinden van Nederlands beste dubbel: Lotte Jonathans en Paulien van Dooremalen. Zij zullen samen met Arthur en Raymond van Hamel (tevens topspelers in de badmintonwereld) de spelers van de badmintonschool Tiel, hun ouders, sponsors, genodigden en belangstellenden een spetterend optreden voorschotelen.

Na deze demonstratie krijgen de spelers van de badmintonschool Tiel de kans om zelf met en tegen deze vier toppers uit de badmintonwereld te spelen. Aansluitend is er een receptie in de kantine, waar iedereen de kans krijgt om vragen te stellen en om gezellig bij te kletsen. De opening is voor iedereen vrij toegankelijk, dus als je nieuwsgierig bent, kom gerust kijken in sporthal de Prinsenhof te Buren.

Extra sponsors

Inmiddels is duidelijk dat na FZ Forza, Badminton Service en McDonalds Tiel ook Dijkhuizen B.V. / Olie & Benzine H. van Dijkhuizen Tiel en de C1000 Tiel de badmintonschool sponsoren. Ook de gemeente Tiel heeft een eenmalige subsidie toegekend aan Badmintonschool Tiel. Wij zijn blij dat deze bedrijven en de gemeente Tiel een warm hart toedragen aan deze sport. Met hun bijdragen groeien de mogelijkheden om diverse uitdagende activiteiten voor de spelers te organiseren.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Happy we could end it with again a European medal, Debora Jille.

15 april 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Het is Debora Jille en Cheryl Seinen helaas niet gelukt om de finale van het vrouwendubbel te bereiken op de EK badminton 2024 in…

13 april 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Het Oranje-duo Debora Jille / Cheryl Seinen (WR-34) heeft de halve finale bereikt van het vrouwendubbel op de EK Badminton 2024…

12 april 2024

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Voor het Olympische traject begon kreeg ik meerdere kansen om mij te kwalificeren voor de Olympisch Spelen in 2024 in Parijs. Een…

12 april 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!