Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

CLEAR! 127 uit

Als er in Friesland een toptoernooi is, dan is het seizoen echt begonnen! De Satellite Gorredijk staat prominent in de eerste CLEAR! van dit seizoen.

Hoewel dat oorspronkelijk wel gepland was, werd het noordelijke evenement toch van de voorpagina verdrongen vanwege geweldige 'Canadese' prestaties. In de Olympic Oval van Vancouver, waar Sven Kramer een paar jaar terug nog spectaculair verkeerd wisselde, veroverden Rob en Marjan Ridder en de 'Nieuw-Zeelandse Nederlander' Tjitte Weistra gouden plakken op het wk voor 'senioren', bij ons ook wel veteranen genoemd. Ook Uun Santosa viel daar in de prijzen.

Verder een verslag met mooie foto's (van René Lagerwaard) van de WK individueel in Londen. Daar werd overigens ook het bidbook over de WK van 2014 (mogelijk in Amsterdam) aangeboden aan de internationale bestuurders. Dit en nog veel meer in de nieuwste CLEAR! topbadminton & wedstrijden.

Klik hier voor de laatste Clear!

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Ted's Column (week 35)

6 jaar geleden

volgend artikel

Als 'independent player' naar Slowakije

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er is 1 waardering.

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws