Erik Meijs heeft een zware week achter de rug

Erik Meijs heeft een zware week achter de rug

Deze week was het even anders dan de week ervoor!

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Er waren veel meer spelers in Oro dan de eerste week en dit was te merken ook! We waren nu met een groep van 24 spelers en rond de 10 trainers.

Hierdoor was er voor gekozen om de groep in tweeën te delen, zodat er toch wel aandacht kon worden besteed aan elke speler.

De trainingen waren deze week een stuk zwaarder en dat begon ik goed te voelen. Ik had al spierpijn na de eerste 5 dagen, maar nu kwam er nog wat extra spierpijn bij! Ook de beentjes voelden lekker zwaar, maar tegelijkertijd begon ik wel het gevoel te krijgen dat mijn niveau goed terug begint te komen, dus waar klagen we over...

Deze week ben ik ook naar de nieuwe club van de Deense trainer Andreas Johannsen geweest om daar te trainen met de senioren. Deze club (Skovshoved) draait mee op het hoogste niveau van de competitie in Denemarken. Zo spelen hier spelers als Jan o Jorgensen (14e op de worldranking), Christian Lind Thomsen (47e worldranking) en nog een aantal andere goede spelers.

Toen ik daar mee ging trainen was Lind Thomsen er! Ik mocht ook met hem trainen, dus dat was echt wel heel gaaf. De training was erg zwaar, maar ook super lekker. Hierna nog wat partijen gespeeld en dat ging ook erg goed. Na deze training had ik een voldaan gevoel en wist ik dat het de goede kant op aan het gaan is!

De dagen erna weer goed getraind op Oro samen met Ron en alle andere trainers en zelf heb ik ook af en toe geholpen met de trainingen. Een aantal dagen geleden zijn we met alle spelers nog naar de overkant geweest van Oro naar de stad Holbaek. Hier hebben we een toernooitje gespeeld tegen een club die daar speelt. Dit hebben we uiteindelijk gewonnen en zelf had ik ook nu weer lekker gespeeld.

Lees de rest van Eriks update op zijn website.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

De Vereniging Badminton Oefenmeesters (VBO) hield zaterdag 2 maart jl. een algemene ledenvergadering waar de vereniging opgeheven…

26 march 2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Het is de spelers van Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke…

24 march 2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

In de finale in de Maaspoort Den Bosch was DKC met 5-1 te sterk voor Almere. Mark Caljouw en Michiel Kruijt van DKC versloegen…

23 march 2024

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Na vorige week al de halve finale te hebben gehaald bij de All England hebben Robin Tabeling en Selena Piek opnieuw een…

23 march 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!