badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Kirsten van der Valk blikt terug op China - Kirsten van der Valk
© Kirsten van der Valk

Kirsten van der Valk blikt terug op China

Kirsten van der Valk blikt terug op China - Kirsten van der Valk
© Kirsten van der Valk +

Sinds mijn laatste bericht heb ik inmiddels al weer ontzettend veel meegemaakt.

Het internet heeft het in China best wel vaak af laten weten waardoor ik een beetje achter lig met de laatste verhalen. Ik zal proberen een beetje een update te geven van de belangrijkste dingen.

We hebben nog steeds elke dag veel op de trainingen geleerd en hebben bovendien ook een aantal wedstrijden gespeeld tegen Chinezen. Met de vrije dagen zijn we met zijn allen wat sightseeing gaan doen en in de tijd dat ik in China was leerde ik steeds meer over het land en de mensen. Ook bij het trainen raakte ik regelmatig aan de praat met een aantal Chinezen, voor zover dat ging dan. Maar om de trainingen uit te kunnen voeren moest ik eerst nog een probleem met mijn arm oplossen, want na de eerste keer in mijn leven accupunctuur te hebben gehad was de pijn in mij arm nog niet over. Ik moest nog een keer terug, en daar baalde ik flink van.

Lees de rest van Kirstens verslag op haar website.

geplaatst door

verkregen via Kirsten van der Valk

vorig artikel

Roel van Heuckelom over core stability

7 jaar geleden

volgend artikel

Meijs: Toptrainingen in Oro

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 41 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws