Ron Daniëls: Eerste week Oro zit erop

Ron Daniëls: Eerste week Oro zit erop

De eerste week van Orø zit er weer op en het is gelukkig weer een hele goede week geweest met deelnemers uit Nederland, Duitsland, Belgie en Frankrijk.

clubzoeker

Maak kennis met Nina Bage!

Er waren wat tegenvallers voor dat we gingen starten, Morten is ziek en kon niet komen, de andere Elite trainer zijn vriendin moest naar het ziekenhuis en hij kwam dus een paar dagen later en ik zelf kreeg hoge koorts zondag en ben vanaf woensdag aan de penicilline, maar het mocht de pret niet drukken. Er was nog steeds genoeg kwaliteit in huis en dat maakte letterlijk elke training een persoonlijke training met je eigen trainer op je baan.

Judith Meulendijks is begonnen met haar project binnen mijn kamp voor meidentraining met elitegedachte en na drie dagen kwam ook Andreas naar het kamp en waren we weer op volle sterkte. Onze eigen technisch directeur van Badminton Nederland (Martijn van Dooremalen -red.) heeft in Azië zulk goed lobbywerk voor me gedaan dat alle Vietnam-spelers niet naar Europa mochten van de bond. Ik ben hem nog vergeten te bedanken, maar dat doe ik nog wel op het eerste het beste toernooi waar ik hem zie. Met zulke vrienden heb je geen vijanden nodig :-).

Het is nu zaterdagmiddag en er zijn zo'n 20 spelers en 10 coaches onderweg naar Orø voor week twee. Dat wordt een speciaal kamp met zeer veel training en wedstrijden. Maandag, woensdag en vrijdag hebben we wedstrijden tegen Holbæk Dinsdag en donderdag spelen de beste spelers mee met Skovshoved (de top 3 club van Denemarken). Het daarop volgende weekend gaat Erik Meijs mee naar Zweden met deze club om een weekend elitetraining mee te maken met de toppers van Denemarken.

De perfecte samenwerking met de technische staf van BNL heeft er ook voor gezorgd dat Erik Meijs' stage in Azië NIET door kan gaan. Hij zal dus langer in Denemarken blijven om toch voldoende uren te kunnen maken voor het nieuwe seizoen start.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Happy we could end it with again a European medal, Debora Jille.

15 april 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Het is Debora Jille en Cheryl Seinen helaas niet gelukt om de finale van het vrouwendubbel te bereiken op de EK badminton 2024 in…

13 april 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Het Oranje-duo Debora Jille / Cheryl Seinen (WR-34) heeft de halve finale bereikt van het vrouwendubbel op de EK Badminton 2024…

12 april 2024

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Voor het Olympische traject begon kreeg ik meerdere kansen om mij te kwalificeren voor de Olympisch Spelen in 2024 in Parijs. Een…

12 april 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!