badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Thamar Peters gaat commerciële economie studeren - Josephine Wentholt
© Josephine Wentholt

Thamar Peters gaat commerciële economie studeren

Thamar Peters gaat commerciële economie studeren - Josephine Wentholt
© Josephine Wentholt +

Zoals jullie vast hebben gemerkt, heb ik lange tijd niks geschreven. Er is een periode van examens en vakantie, en ook nog training geweest.

Vanaf nu ga ik jullie weer op de hoogte houden over mijn bezigheden in het nieuwe seizoen. Ik kan gelijk met goed nieuws beginnen, want ik heb mijn VWO-diploma gehaald. Hier was ik heel erg blij mee, en het thuisfront natuurlijk ook.

Eind juni ben ik samen met Josephine Wentholt en onze moeders 10 dagen naar Malaga geweest. Deze hebben we vooral gebruikt om eens goed tot rust te komen. We hebben het erg leuk gehad en het weer was ook heel erg goed. Het kleurtje ging er wel heel snel af, door het "prachtige" weer hier in Nederland afgelopen tijd.

Lees de rest van Thamars update op haar website.

geplaatst door

verkregen via Thamar Peters

vorig artikel

Centrale vraag Oro: Why?

7 jaar geleden

volgend artikel

Japanese shuttlers can rule in Vietnam

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 41 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws