badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Als iets wat duur lijkt goedkoop wordt - FIT sportbalsem
© FIT sportbalsem

Als iets wat duur lijkt goedkoop wordt

Als iets wat duur lijkt goedkoop wordt - FIT sportbalsem
© FIT sportbalsem +

In Vietnam heeft Ron Daniëls dat ervaren. Spelers hebben niet genoeg geld om een massage te nemen, want dat kost al gauw 10 USD.

Bij sportcenters, via de bond of op toernooien worden spelers gemasseerd. FIT sportbalsem geeft tenminste het effect dat spelers die elke dag hard moeten werken dit soms nodig hebben voor hun herstel, zegt de ervaren coach uit Nederland.

Huynh (nummer 3 van de nationale kampioenschappen in Vietnam) heeft FIT in Denemarken leren kennen en gebruikt het nu vrij vaak. Het probleem is dat andere spelers het nu ook hebben geprobeerd en dan gaat een tube toch wel snel leeg. Maar zo'n tube is nog altijd een stuk goedkoper dan een of twee keer een massage.

Ron Daniëls die als trainer-coach momenteel werkzaam is in Vietnam, is een van de coaches die bij spelers en speelsters het gebruik van een goede sportbalsem stimuleert ter voorkoming van blessures en ook om na een training of wedstrijd de spieren optimaal te verzorgen en om zodoende vervelende dingen zoals spierpijn zoveel mogelijk uit te bannen.

geplaatst door

verkregen via FIT sportbalsem

vorig artikel

Nederland doet niet mee aan WK-race 2014

7 jaar geleden

volgend artikel

De staart van de duivel

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 45 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws