badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Belgian International geeft hoop voor de toekomst! - Stef Meijs
© Stef Meijs

Belgian International geeft hoop voor de toekomst!

Belgian International geeft hoop voor de toekomst! - Stef Meijs
© Stef Meijs +

Deze week stond in het teken van de Belgian International in Leuven en van de 2e competitiewedstrijd tegen TFS Barendrecht.

Allereerst mijn ervaringen tijdens de Belgian International. Het is duidelijk merkbaar dat we in een pre-Olympisch seizoen zitten, want elk toernooi in elke categorie is op dit moment zeer sterk bezet. Iedereen wil natuurlijk punten bij elkaar sprokkelen voor de internationale ranking.

Ik had dan ook meteen in de 1ste ronde geloot tegen een sterke Bulgaar, Stilian Makarski. Het was een pittige wedstrijd die ik helaas net niet winnend kon afsluiten (20-22, 19-21).

Het probleem was vooral dat ik mijn niveau niet de hele tijd goed kon vasthouden; ik had hele goede momenten die ik helaas afwisselde met mindere stukken, waar Makarski goed gebruik van maakte. Hierdoor bleef ik de hele tijd achter de feiten aanlopen.

Erg jammer, maar het goede nieuws is dat het al weer een stuk beter ging als de week ervoor in Slowakije en dat hetgeen ik op de trainingen leer langzamerhand naar buiten begint te komen!

Lees de rest van Eriks verslag op zijn website.

geplaatst door

verkregen via Erik Meijs

vorig artikel

Iris Tabeling over haar halve finale in Belgiƫ

6 jaar geleden

volgend artikel

Janssen pakt de punten in Limburg

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 48 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws