badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

CLEAR! 131 uit

In Azië proberen onze toppers Olympische punten te scoren. In Tokyo slaagden Paulien van Dooremalen en Lotte Jonathans daarin, want ze versloegen een Russisch topdubbel.

 

Daarmee opent CLEAR! vandaag. In Belgie scoorden onze jeugdspelers uitstekend met vier eindzeges. De eredivisie is weer volop op stoom en dankzij het regelmatige programma (en soms de afwezigheid van enkele toppers) is er sprake van meer spanning dan afgelopen jaren. Aan kop gaan wel twee bekende clubs: Van Zundert VELO en Duinwijck. Ook een interessant artikel over de 'ombouw' van het Satellite Circuit naar Master Circuit. Dit en nog veel meer in de nieuwste CLEAR! Topbadminton & Wedstrijden.

Klik hier voor de laatste Clear!

Clear! verenigingen 18; over socialmedia nieuwe trainersscholingen en meer!

De Clear! verenigingen is hét blad voor de vrijwilligers van elke badmintonvereniging. In vaste en herkenbare katernen passeren voor bestuurders, trainers en commissieleden verschillende onderwerpen de revue.

Ditmaal openen wij met een artikel van Ernst Jan Bos (social media adviseur) over gebruik van social media in de vereniging. Wat kun je er mee en hoe ga je er mee om? In Bestuur en Commissies vragen wij de aandacht van de secretaris en de ccp-ers voor de badminton.nl-adressen van de vereniging en attenderen wij u op de naderende jaarafsluiting (en de gevolgen voor de ledenadministratie). Op de trainerspagina’s worden twee nieuwe scholingen gepresenteerd: leergang Talentontwikkeling en Sportleider Aangepast Badminton. In het katern van Badminton Nederland leest u over het succes van de jeugdclinics en kunt u zich nog opgeven voor het Veteranentoernooi dat op 16 oktober wordt gehouden in Almere! En waar komt ditmaal het opmerkelijke nieuws vandaan? Uit Zwolle en Ouderkerk! Tot slot: vergeet vooral niet uw badmintonagenda bij te werken...

Klik hier voor de laatste Clear!

geplaatst door

verkregen via Badminton Nederland

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Twee afstraffingen voor Flying Shuttle

7 jaar geleden

volgend artikel

Meijs: Goed badmintonweekend én nieuwe sponsor

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws