badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

CLEAR! verenigingen 17 uit

In de nieuwste editie van de Clear! Verenigingen, nummer 17, leest u in een vernieuwde lay-out en vormgeving interessante artikelen voor vrijwilligers van de badmintonvereniging. In vaste en herkenbare katernen passeren verschillende onderwerpen de revue.

 

In Bestuur en Commissies is er aandacht voor de handige folders Spelregels voor nieuwe leden en de promotiefolder jeugd. Op de trainerspagina een artikel over het nieuwe bijscholingsprogramma van de VBO. Het katern van van Badminton Nederland begint met een mooi stuk over de vele activiteiten voor het Aangepast badminton binnen de bond en bevat een terugkerende column Bondsbestuurnieuws. Hierin neemt de voorzitter voor de eerste keer de pen ter hand. In de katern Nieuws uit... staan weer inspirerende verhalen uit het land, ditmaal van ELO United uit Hengelo en van BDV Veenendaal. En last but not least, en daarom op de voorpagina: de Yonex Dutch Open 2011 komt er weer aan! Naast dat u kunt komen kijken (wat dacht u van een team- of bestuursuitje?), kunt u ook meedoen aan een van de vele activiteiten die daar voor u georganiseerd worden.

Klik hier voor de laatste Clear! verenigingen

geplaatst door

verkregen via Badminton Nederland

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

CLEAR! 128 uit

7 jaar geleden

volgend artikel

Angstcultuur in de sport

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws