Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

© Alex van Zaanen

De DKC D-side laat van zich horen in Haarlem

© Alex van Zaanen+

De D-side staat bekend als fanatieke supportersploeg van het Haagse DKC en kleedt de zaal - ook bij de tegenstanders - aan met allerlei spandoeken.

Vandaag hadden ze in Haarlem een knipoogje voor Duinwijck fysiotherapeut Martin ter Plegt. Ik zie er zelf de humor wel van in. De D-side heeft zich weer succesvol in de kijker gespeeld en er wordt weer eens hardop gelachen.

Hierbij zweren wij plegtig, niet over de rooije te gaan

door

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Over de auteur: Christ de Rooij

Christ voert de eindredactie van badmintonline.nl. Reacties bij artikelen onder de badmintonline-naam worden door hem geplaatst. Als je nog nooit gehoord hebt van badminton als 'extreme sport', kom dan eens naar een van z'n wedstrijden kijken. Volgens sommigen is Christ de Jorrit de Ruiter van zijn badmintonclub.

vorig artikel

Oranje superieur met vier triomfen

6 jaar geleden

volgend artikel

Dubbelweekend BC Amersfoort

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Over de auteur: Christ de Rooij

Christ voert de eindredactie van badmintonline.nl. Reacties bij artikelen onder de badmintonline-naam worden door hem geplaatst. Als je nog nooit gehoord hebt van badminton als 'extreme sport', kom dan eens naar een van z'n wedstrijden kijken. Volgens sommigen is Christ de Jorrit de Ruiter van zijn badmintonclub.

TEST

Meer nieuws